fbpx

Kik vagyunk

Ismerj meg minket!

CreaKids - mert játszani jó!

Fejlesztés játékosan

Hogyan tartható fenn a gyermeki kreativitás, ha a jelenleg kapható játékok nagy része készen kínálja a kész terméket. Nincs szükség se fantáziára, se kreativitásra, ezért gyakran pár hét/hónap használat után a sarokban hever a drágán beszerzett játék. Ezért hoztuk létre a CreaKids.hu oldalt, ahol a világ minden tájáról a legjobb kreatív, fejlesztő játékokat találod. 

Mottónk:

Alkoss szabadon!

Megismerés

Megismerés, megtapasztalás, fejlődés. Minden egyes tanulási folyamat a megismeréssel kezdődik. 

Alkotás

Az alkotási folyamat az egyik legkreatívabb lehetőség arra, hogy a gyermeked játszva tanuljon, fejlessze képességeit. 

Tanulás

Játékaink játszva tanítják és fejlesztik a gyerekek figyelmét, alkotókészségét, finommotorikai képessségét, koncentrációját, türelmét.

Gyermeki Alkotókedv

Gondolkoztál már azon miért múlik el sok felnőttnél a gyermeki kreativitás? Hogyan tudnánk a gyermeki alkotókedvünket, kreatív énünket újra szabadjára engedni?

Elsőként próbáld ki, hogy  MINŐSÉGI IDŐT töltesz a gyerekeiddel és önfeledten játszol velük. Amikor nincs fontos céges email, fontos telefon. Csak a gyerekek és TE! Meglátod nagyon könnyű előcsalogatni a kreatív énünket! Jó szórakozást kívánunk!

Amiben
hiszünk:

Együtt a családdal

Hiszünk az önfeledt és játékosan eltöltött közös időtöltésben, amikor a család apraja-nagyja együtt alkot, és önfeledten játszik.

Gyerekek igényére szabva

A játékot soha ne magadnak válaszd, hanem a gyermeked igényeihez. Amire neki van szüksége, amivel az ő készségeit tudod fejleszteni.

Minőség

Gondosan válassz játékot, kerülve az esetleges olyan anyagokat, amik károsak az egészségére. Márkáink a legkiválóbb minőségűek.

Játszva tanulás

Hiszünk abban, hogy a leghatékonyabb tanulás játszva születik meg, ahol a gyermek korának megfelelő játékokkal fejleszted a képességeit.

X